Category


Horeca

Restaurant en kantoren

Gallerij omschrijving In 2013 heb ik een schetsontwerp/ conceptplan gemaakt voor de nieuwbouw van een groot multifunctioneel gebouw. Op de begane grond zou een groot wokrestaurant gevestigd worden en op de verdiepingen zou plaats zijn voor ca. 3000 m2 kantoorruimte.   Ontworpen in dienst van Architektenbureau Huub van der Zee    

Bij Teus

Gallerij omschrijving Vroeger stond hier een woning (gemeentelijk monument) met daarnaast een autowerkplaats met benzinestation. Nadat de eigenaren waren gestopt met het bedrijf, kwam het pand in de verkoop en werd het gekocht door mijn opdrachtgever met het idee hier een restaurant te vestigen. Dit bleek uiteindelijk nog niet zo eenvoudig. Maar na ca. 5..

Zalencentrum De Roskam

Gallerij omschrijving Nadat enkele jaren geleden het restaurant aan de voorzijde van De Roskam verbouwd en gerenoveerd waren, was nu de beurt aan de zalen erachter. Daarbij zou de grote zaal, die middels paneelwanden in kleinere delen gesplitst kon worden, voorzien worden van een vaste scheidingswand waardoor een grotere, en een kleinere zaal ontstond. Door..

Verbouw restaurant Roskam

Gallerij omschrijving De opdracht voor de verbouwing van de Roskam bestond uit meerdere delen. Allereerst moest het dak van dit rijksmonument gerenoveerd worden. Het oude dak was nog ongeïsoleerd en veel pannen waren vergaan. Met behoud van het historische karakter is het dak voorzien van dakbeschot, isolatiefolie en de slechte pannen zijn vervangen. Door dit..