Over Paul architectuur

Mijn bureau staat voor persoonlijke en unieke architectuur. Gebruik van natuurlijke en duurzame materialen met veel oog voor detail is erg belangrijk voor mij. Gebruiker en omgeving staan altijd centraal bij het maken van een ontwerp.

Meer informatie

Paul van Eijk is oprichter en eigenaar van Paul architectuur. Paul is afgestudeerd aan TU Delft in afstudeerrichting architectuur en landschaps-architectuur.

Na zijn studie is hij lange tijd werkzaam geweest bij Architektenbureau Huub van der Zee te Houten waar hij vele mooie projecten volledig zelfstandig heeft ontworpen en uitgewerkt. Paul kent geen specialisme, maar ontwerpt alle soorten gebouwen. Zijn architectuur is hedendaags en vernieuwend waarbij de opdrachtgever altijd centraal staat.

Door te ontwerpen vanuit de wensen en behoeften van de gebruiker, de invloed van de omgeving ontstaat altijd een unieke architectuur. Uw nieuwe gebouw wordt daardoor altijd heel persoonlijk

over mij

Na mijn studie aan de TU Delft, afstudeerrichting architectuur, heb ik bijna 15 jaar als zelfstandig architect gewerkt bij Architektenbureau Huub van der Zee. In deze periode heb ik vele mooie projecten mogen ontwerpen en uitwerken. Sinds kort ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en put ik uit de schat aan ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de vele jaren hiervoor.

Bij het ontwerpen van een gebouw staan voor mij als architect gebruiker en omgeving altijd centraal. Een gebouw moet speciaal voor de gebruiker ontworpen zijn en passen in zijn directe omgeving. Omdat deze combinaties altijd anders zijn, zal ieder ontwerp weer uniek en bijzonder zijn. Wel zal daarin de hand van mij als architect herkenbaar zijn. Ik ontwerp van binnen uit met daarin zoveel als mogelijk aandacht voor de interne ruimtelijkheid. Ik pas eerlijke en oorspronkelijke materialen en kleuren toe. Deze zijn in de basis ingetogen en sober waardoor mijn architectuur weliswaar eigentijds, maar niet trendy of hip is, daarentegen wel duurzaam en tijdloos.

Ik kan voor u behalve het schetsontwerp ook een plan bouwkundig uittekenen en begeleiden tot en met oplevering. Ik verzorg alle benodigde stukken voor het verkrijgen van de vergunning, en samen gaan we op zoek naar een goede aannemer. Als u wilt, kan ik voor u toezicht houden tijdens de bouwperiode. In alle fases die hierbij doorlopen worden zal ik voor u de kosten scherp in de gaten houden zodat alles binnen uw budget zal passen.

Mocht u bouwplannen hebben, en spreken de referenties op mijn site u aan, dan wil ik u graag uitnodigen om nader kennis te maken met elkaar. Wie weet kunnen we dan samen het avontuur van een mooi project aan gaan.

Culture and Values

Make Time to Reflect

You deliberately find time for reflection, because that's where your life-changing adjustments come from ex a tincidunt varius cursus erat elementum.

STRIVE FOR EXCELLENCE

Duis eget lorem eu sem tristique volutpat. Vestibulum facilisis, ex a tincidunt varius, nisl lorem cursus erat, elementum scelerisque dui sem at nulla.

Have a Bias Towards Clarity

Pellentesque gravida eros ac turpis egestas eleifend. Phasellus volutpat rutrum diam et mollis. Fusce vitae lobortis quam semper vehicula lobortis nunc imperdiet tristique.

Our Clients

We’re fortunate to have worked with some great brands.

logos

Awards

Europan 10 - Rua vs Estrada Lisboa (pt)
International Competition - 1st Prize

Delle Provincie - Lega Lombarda Roma (it)
International Competition - 1st Prize

Nero Ruscello Rionero in Vulture (it)
Internacional Competition 2 phases - Finalist

Prima Porta Roma (it)
Internacional Competition 2 phases - Finalist

Between Streets Oporto (pt)
International Competition - 2nd Prize

Publications

“DJ House” in Àlex Sánchez Vidiella (ed) 150 Best Minimalist House Ideas, Harper Design, New York, 2014

Battista, Nicola - "Sotto il Sole del Sud", Domus - Materialegno01, nº923, March 2009 (it)

D'Alba, Vincenzo, "Due progetti per Roma, dalla Galleria A.A.M", Paesaggio Urbano nº 3, May-June 2006 (it)

"Global Fields",in Didier Rebois (coord), Europan 8 European Urbanity, Europan Europe, Paris (fr)

Gato, Sandra - "Jovens Talentos", Revista Elle nº217, October 2006 (pt)