over mij

Na mijn studie aan de TU Delft, afstudeerrichting architectuur, heb ik bijna 15 jaar als zelfstandig architect gewerkt bij Architektenbureau Huub van der Zee. In deze periode heb ik vele mooie projecten mogen ontwerpen en uitwerken. Sinds kort ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en put ik uit de schat aan ervaring en kennis dat ik heb opgedaan in de vele jaren hiervoor.

Bij het ontwerpen van een gebouw staan voor mij als architect gebruiker en omgeving altijd centraal. Een gebouw moet speciaal voor de gebruiker ontworpen zijn en passen in zijn directe omgeving. Omdat deze combinaties altijd anders zijn, zal ieder ontwerp weer uniek en bijzonder zijn. Wel zal daarin de hand van mij als architect herkenbaar zijn. Ik ontwerp van binnen uit met daarin zoveel als mogelijk aandacht voor de interne ruimtelijkheid. Ik pas eerlijke en oorspronkelijke materialen en kleuren toe. Deze zijn in de basis ingetogen en sober waardoor mijn architectuur weliswaar eigentijds, maar niet trendy of hip is, daarentegen wel duurzaam en tijdloos.

Ik kan voor u behalve het schetsontwerp ook een plan bouwkundig uittekenen en begeleiden tot en met oplevering. Ik verzorg alle benodigde stukken voor het verkrijgen van de vergunning, en samen gaan we op zoek naar een goede aannemer. Als u wilt, kan ik voor u toezicht houden tijdens de bouwperiode. In alle fases die hierbij doorlopen worden zal ik voor u de kosten scherp in de gaten houden zodat alles binnen uw budget zal passen.

Mocht u bouwplannen hebben, en spreken de referenties op mijn site u aan, dan wil ik u graag uitnodigen om nader kennis te maken met elkaar. Wie weet kunnen we dan samen het avontuur van een mooi project aan gaan.