Verbouw brandweerpost
Schalkwijk

Om de bestaande fundering te ontzien, heb ik grote gelamineerde houten spanten over het bestaande gebouw heen gezet.

Verbouw brandweerpost Schalkwijk

De reeds aanwezige brandweerpost in Schalkwijk was te klein en bovendien voldeed de post niet aan enkele Arbo-eisen. Derhalve moest de post uitgebreid worden met een kleedruimte en een goede instructieruimte. Omdat de bouwvlek van de post uitbreiding op de begane grond niet toe liet, moest er naar boven toe uitgebreid worden.

Om de bestaande fundering te ontzien, heb ik grote gelamineerde houten spanten over het bestaande gebouw heen gezet. De ruimte die ontstond tussen het bestaande gebouw en het nieuwe dak, kon gebruikt worden voor de nieuwe instructieruimte.

Ontworpen in dienst van Architektenbureau Huub van der Zee

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter