Nieuwbouw voetbalkantine
HDS Leersum

Over al deze split-level verdeling van de ruimten is 1 gebogen dak heen geplaatst. Het lijkt zo net alsof het gebouw de hoger gelegen velden op kruipt.

Nieuwbouw voetbalkantine HDS Leersum

Bij voetbalvereniging HDS te Leersum heb ik een ontwerp gemaakt voor een nieuwe clubaccommodatie en kleedruimten. De hoofdvelden van deze club liggen ca. 1,5 meter hoger dan de aansluitende weg. De entree is op weg niveau, een halve verdieping lager dan de kantine. De kleedruimten zijn weer een halve verdieping lager onder de kantine gesitueerd. Vanuit de kleedruimten is er een trap aan het eind van de gang die weer uit komt op het veld niveau.

Over al deze split-level verdeling van de ruimten is 1 gebogen dak heen geplaatst. Het lijkt zo net alsof het gebouw de hoger gelegen velden op kruipt. Dit dak is geformeerd met enkele grote gelamineerde houten liggers die in 1x overspannen van het lagere weg niveau tot over de glazen puien in de kantine met uitzicht over de velden.

Ontworpen in dienst van Architektenbureau Huub van der Zee

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter